Oprichting

In het jaar 2019 zagen wij, drie professionals met jarenlange ervaring in de asbestwereld, een kans om onze expertise en uitgebreide ervaring in de wereld van asbest te bundelen en te transformeren tot een opmerkelijke onderneming genaamd CheckBV. Met trots kunnen we zeggen dat we sinds 2020 met veel succes opereren als een geaccrediteerde inspectie-instelling voor de eindcontrole na asbestverwijdering.

Ervaring

Onze oprichters hebben collectief tientallen jaren ervaring in de asbestbranche, en ze delen een diepgaande kennis van de uitdagingen en vereisten die komen kijken bij het veilig en grondig verwijderen van asbesthoudende materialen. Hun gedeelde visie en toewijding hebben geleid tot de oprichting van Check BV, een bedrijf dat bekend staat om zijn integriteit, deskundigheid en toewijding aan kwaliteit.

Visie

Wat Check BV onderscheidt van andere spelers in de branche is onze bewuste keuze om geen asbestverwijderingsdiensten aan te bieden. We geloven dat het cruciaal is om een strikte functiescheiding te handhaven tussen asbestverwijdering en inspectie om elke vorm van vooringenomenheid te voorkomen. Door ons uitsluitend te richten op de inspectie van asbestverwijdering zonder betrokken te zijn bij de verwijderingsactiviteiten zelf, kunnen we objectieve en onafhankelijke beoordelingen garanderen.

Accreditatie

Een van de belangrijkste mijlpalen in onze reis was de accreditatie die we in 2020 hebben verkregen van de Raad voor Accreditatie. Deze prestigieuze erkenning bevestigde onze capaciteit en bekwaamheid als inspectie-instelling voor de eindcontrole na verwijdering van asbesthoudende materialen, in overeenstemming met de strengste normen zoals vastgelegd in NEN-EN-ISO/IEC 17020 en NEN 2990.

Veiligheid

Onze accreditatie is een bevestiging van de hoge normen die we nastreven bij CheckBV. We hechten het grootste belang aan veiligheid, kwaliteit en het voldoen aan alle wettelijke voorschriften met betrekking tot asbestverwijdering. Onze deskundige inspecteurs voeren grondige controles uit om ervoor te zorgen dat asbesthoudende materialen op een verantwoorde en veilige manier zijn verwijderd, en dat gebieden schoon en veilig zijn voor hergebruik.

Vertrouwen

Klanten vertrouwen op onze diensten vanwege onze onberispelijke reputatie en onze toewijding aan het leveren van resultaten van topkwaliteit. Bij CheckBV geloven we in voortdurende verbetering en blijven we ons inzetten om de hoogste normen te handhaven in de asbestverwijderingsindustrie. We kijken ernaar uit om onze klanten te blijven ondersteunen bij het veilig en succesvol beheren van asbestgerelateerde uitdagingen in de toekomst.

Bij Check BV hechten we niet alleen waarde aan onze dienstverlening, maar ook aan transparantie en klanttevredenheid. Mocht u ooit een reden hebben tot zorg of een klacht over onze diensten, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. We hebben duidelijke en eerlijke procedures voor het behandelen van klachten en beroepen, zoals uiteengezet in onze algemene voorwaarden. Uw feedback is van onschatbare waarde en stelt ons in staat om voortdurend te verbeteren en te evolueren. Bij Check BV blijven we ons inzetten voor het bieden van hoogwaardige inspectiediensten en het ondersteunen van onze klanten op de best mogelijke manier. Wij danken u voor uw vertrouwen in ons en kijken uit naar een voortdurende samenwerking met u.

Voor al onze geaccrediteerde activiteiten verwijzen wij u door naar de site van de RvA

Bekijk hier onze Algemene Voorwaarden